74 inscrits al sorteig d’horts a Manlleu

Gràcies a la col·laboració dels darrers anys entre el GDT, l’Ajuntament de Manlleu i el Museu Industrial del Ter ha estat possible un projecte modèlic per tal de què a partir d’aquesta tardor s’adjudiquin via sorteig 27 parcel·les (d’uns 50m2 ) per a la pràctica hortícola i ecològica a Manlleu, en concret a les Hortes de Can Sanglas.

Aquest projecte és d’especial notorietat perquè ha estat desenvolupat per voluntaris hortolans (procedents dels cursos d’horticultura que s’hi han organitzat els darrers 4 anys) i perquè posa en valor (social, ambiental i paisatgístic) un terreny cèntric que històricament ja havia estat destinat a l’horta.

Tant per a la millora i la recuperació d’espais públics com pel paper actiu de la societat civil en aquest es tracta d’un projecte modèlic, pioner i de futur.

Entre el 8 i el 29 de setembre s’ha publicitat i s’ha obert un període de sol·licituds de parcel·les a les hortes de can Sanglas, que es formalitzava a través de l’Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de l’Ajuntament de Manlleu. En aquest període s’han registrat 74 sol·licituds.

Per tant, caldrà designar els parcel·laires a través d’un sorteig públic que tindrà lloc el dijous 8 d’octubre a les 13h al MIT.

Finalment destacar que aquest dissabte 3 d’octubre a partir de les 9.30h del matí tindrà lloc la última matinal de treball voluntari per acabar d’adequar les parcel·les per tal que estiguin totalment aptes per la pràctica hortícola pels nous usuaris que designarà el sorteig.

Gràcies a tothom qui ho ha fet possible.

Atentament,

Grup de Defensa del Ter