Trobada per impulsar el Decreixement a Osona

Hola companys i companyes,

Un grup de persones, a nivell individual, d’Osona, seguint els passos del Col·lectiu Crisi i la Xarxa pel Decreixement volem començar a impulsar el decreixement a nivell local dins aquesta comarca.

Per aquest motiu us proposem trobar-nos un dia per intercanviar opinions i inquietuds.

D’aquesta manera, podrem veure com ens podem organitzar a Osona per donar major difusió als projectes existents i coordinar-nos per impulsar conjuntament noves iniciatives que permetin iniciar la transició cap a una societat post-capitalista basada en els principis del Decreixement.

Per aquesta primera reunió proposem la data del dijous 3 de setembre al CSA La Torratxa de Vic, a 2/4 de 8 del vespre.

Els punts que plantegem proposar són els següents:

– Preparació de la “vaga d’usuaris i usuàries de bancs” que tindrà lloc el 17 de setembre. Possibilitat de muntar diferents taules informatives a diferents pobles de la comarca.

– Informació i possible participació i organització de les “Trobades per a la Cooperació Local”, previstes pel cap de setmana del 17 i 18 d’octubre, destinades a teixir alternatives reals al capitalisme.

– Formació, si escau, d’un grup de treball que estudiï les possibilitats d’impulsar “alternatives vinculades al decreixement”, a la comarca d’Osona.

Cal que totes aquelles persones que volem viure sense capitalisme ens organitzem i comencem a teixir iniciatives que permetin viure sota els principis del Decreixement. Les alternatives ja existeixen, només fa falta portar-les a les pràctica

1A ASSEMBLEA DE PERSONES I COL·LECTIUS INTERESSATS EN IMPULSAR EL DECREIXEMENT A OSONA.

*Dia: 3 de setembre de 2009

*Horari*: 2/4 de 8 del vespre

*Lloc*: CSA La Torratxa (c. Joan Serrallonga 3, Vic)