5a Caminada Vora Ter: St.Quirze – Torelló

Us informem que ja us podeu apuntar a la cinquena caminada Vora Ter que es farà el proper dia 6 de juny i que enguany anirà des de Sant Quirze de Besora fins a Torelló.

És també en aquest tram on podrem contemplar alguns dels paisatges més preciosos de la comarca, però que poc a poc van deixant pas a carreteres i altres construccions que tallen corredors naturals, condemnen la pagesia tradicional, limiten el desenvolupament sostenible del territori, donen pas a més construccions en nom del benefici econòmic i del bé individual per damunt del col·lectiu.

Aprofitant aquest recorregut hi haurà la opció de fer les inscripcions a l’estació de Renfe de Torelló, a on s’agafarà el tren de les 8:34 i s’anirà fins a Sant Quirze de Besora, a on hi ha la sortida a les 8:45. La caminada segueix la vora del Ter (GR210) al seu pas per Sant Quirze, Orís, Sant Vicenç de Torelló i Torelló amb un recorregut total de 15km, sense gran desnivells a destacar.

Les inscripcions anticipades (8€ fins el dia 4) es poden fer via correu electrònic: www.gdter.org i també per telèfon: 93 850 72 34.

El mateix dia (10 euros) també es poden fer inscripcions a Torelló, de les 7:30 fins a les 8:30.

Camina pel Ter, camina pel Territori! 5a Caminada Vora Ter: St.Quirze-Torelló