El GDT a la Fira de l’ECOXARXA

El Grup de Defensa del Ter participarà en una taula rodona sobre la situació del moviment agroecològic a Osona i la sobirania alimentària en el marc de la V Fira d’intercanvi de l’ECOXARXA d’Osona.

El pròxim dissabte 18 de desembre de 10 a 15h tindrà lloc la fira d’intercanvi pròpiament dita, a Hostalets de Balenyà (Osona). A posteriori, tindrà lloc la taula rodona que començarà a les 18h a l’espai d’entitats, plaça Josep Espona d’Hostalets de Balenyà.

L’Ecoxarxa d’Osona va néixer ara fa un any gràcies al treball de diferents persones vinculades al moviment pel Decreixement a la comarca. Els seus esforços van encaminats a posar les bases d’una economia alternativa a la capitalista.

Actualment l’Ecoxarxa d’Osona és una xarxa d’intercanvi formada per poc més d’un centenar persones. Practiquen una economia alternativa, en la qual s’intercanvien productes, serveis i coneixements, ja sigui de forma directa o a través de l’ECOSENY, la moneda lliure que empren.

L’objectiu principal és practicar una economia que no tingui els efectes depredadors del sistema capitalista imperant, acostant la producció al lloc de consum i produint de forma respectuosa amb el medi ambient i les persones.

No us ho perdeu!

Atentament,

Grup de Defensa del Ter
<a href=”https://www.gdter.org” target=”_blank”>www.gdter.org</a>
tlf: 93 850 72 34 – 663 112 147