Manifest conjunt contra la supressió del DMA

Les organitzacions ecologistes i plataformes ciutadanes catalanes que signem aquesta declaració, com a interlocutors dels moviments de defensa de la natura i el medi ambient, davant les declaracions de la coalició electoral guanyadora de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, Convergència i Unió, sobre la possibilitat de suprimir el Departament de Medi Ambient, tot incorporant les seves competències a d’altres departaments, hem elaborat el manifest adjunt per acord unanim de totes les entitats adherides. Reclamem el manteniment del Departament de medi ambient i les seves competències. Reclamem la integració transversal de les polítiques ambientals en totes les accions dels diferents departaments del nou Govern Català.

Les entitats signants han acordat fer un seguiment de la constitució i organització de competències en el nou Govern, alhora que emprendre accions conjuntes si s’escau per protegir la coherència de les polítiques ambientals.

<a href=”https://sites.google.com/site/gdter2/home/101210manifestdefensaintegritatDMAipolitiquesambientals.pdf?attredirects=0&d=1″ target=”_blank”>Manifest conjunt entitats ecologistes</a>