Èxit de la V Caminada Vora Ter

Diumenge passat , 210 persones de tot Catalunya van ser presents a la caminada del Camí Vora Ter, que es va desenvolupar gràcies al treball de setze voluntaris que van vetllar pel bon funcionament de la jornada.

La pluja va fer acte de presència en el precís moment de la sortida, a l’arribada del tren a Sant Quirze procedent de Torelló. Aquest fet no va impedir als senderistes -molts d’ells repetidors d’aquesta convocatòria festiva al voltant del riu Ter i els Paisatges del Ter-, acostar-se al camí i gaudir més que mai d’un paisatge net i lluent i d’un riu Ter esplèndid i que aquest any baixa més gros que mai. Per sort la pluja va durar poca estona i la caminada es va poder dur a terme plàcidament.

Jesús Soler president del Grup de Defensa del Ter, va animar els participants a gaudir del Ter i dels paisatges de la nostra comarca. Durant el recorregut hi havia diferents punts d’interpretació del paisatge, així com aquest enguany es van incorporar productes locals i ecològics pels avituallaments i esmorzar, així com es va realitzar el primer concurs de fotografia de la caminada Vora Ter i que el 22 de juny es publicarà el resultat del sorteigs.

Grup de Defensa del Ter