Reconeixement als Premis Jaume Ciurana

Dimarts dia 18 de maig, es va fer l’entrega al Palau de la Generalitat de la 24ena edició dels premis Jaume Ciurana a l’Actuació Cívica Juvenil, que es convoquen des de la Secretaria d’Acció Ciutadana (Departament de Governació i Administracions Públiques) conjuntament amb el Grup d’Antics Escoltes i Guies de la Fundació Josep Sans, i que enguany va presidir la cerimònia el Conseller de Governació Jordi Ausàs.

El Grup de Defensa del Ter, juntament amb la Demarcació de Vic de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya en vam rebre el segon premi, que va ser per als joves que han participat en el Camp de Treball “La ruta del Sorreigs”, a la conca del riu Ter, per la tasca d’arranjament i marcatge del sender PR-C46, del camí de Sant Bartomeu i de la Font del Gorg Negre.

Aquests premis distingeixen els grups de joves que hagin realitzat una acció cívica meritòria, voluntària i gratuïta, en algun indret dels Països Catalans “En favor de les persones” o “En la millora de l’entorn natural”. En aquesta edició s’hi han presentat dotze grups. El jurat dels premis, presidit per la directora general d’Acció Cívica, Violant Mascaró, ha comptat amb la participació de la vídua de Jaume Ciurana, Dolors Llevadot; el representant de la Secretaria General de Joventut, Joan Tarrida, i els representants del Grup d’Antics Escoltes i Guies de la Fundació Josep Sans, Manuel Subirà i Ramon Bossa.

Aquest premi posa en valor la feina del voluntariat que va participar al camp de treball, però també ens ajudar a valorar el treball que des de les dues entitats s’està duent a terme, i a seguir en aquesta mateixa via de treball cooperatiu.

Grup de Defensa del Ter