Ter-túlia: Es pot prescindir de les nuclears?

TER-TÚLIA NUCLEAR AMB EN PEP PUIG

Per tal de fomentar el debat sobre qüestions ambientals sensibles el GDT preveu fer una sèrie de TER-TÚLIES amb la participació d’un ponent per tal de centrar el debat. La primera de les quals serà la següent:

5 de març a les 21h al MIT (Manlleu) “Es pot prescindir de les nuclears?” amb Pep Puig, del Grup de Científics i Tècnics per un Futur No Nuclear.

Les candidatures de diferents municipis per optar a allotjar Magatzems Temporals Centralitzat de residus nuclears com si es tractés de la organització d’unes olimpíades ha tornat a l’actualitat mediàtica el debat de l’energia nuclear i els seus perills. Més enllà dels encenalls mediàtics i el populisme electoral, són molts els mites i dubtes que genera aquest model de producció energètica. Es pot prescindir de les nuclears? és el títol d’aquesta Ter-túlia que comptarà? amb un ponent de luxe: en Pep Puig, un dels científics més acreditats i històrics en la lluita contra les nuclears i en favor de les energies renovables.

El format de les TER-TÚLIES està especialment pensat per mantenir un diàleg obert al voltant de la temàtica tractada i s’amenitzarà amb pastes, aigua i moscatell a la mitja part.

Més endavant tindrà lloc la TER-TÚLIA:

19 de març a les 21h al MIT (Manlleu) “Ets pagès? Val més que pleguis” amb en Lluís Muntal, militant d’Unió de Pagesos i alcalde de Malla.

Socis i simpatitzants del GDT, no us ho perdeu!

Atentament,

Grup de Defensa del Ter