Una bona assemblea!

El passat diumenge 7 de novembre va tenir lloc la XXIIa Assemblea del Grup de Defensa del Ter a la Fàbrica Vella d’Alpens. Segurament ha estat una de les assemblees més reeixides dels darrers anys, amb una notable presència de socis i sòcies i on va tenir lloc un debat enriquidor al voltant de l’entitat i el seu futur.

L’assemblea es va desenvolupar sota els horaris previstos al llarg del matí i la sobretaula de diumenge. Així que a mig matí, després d’una benvinguda dels socis amb coca i xocolata desfeta va començar l’assemblea pròpiament dita. On es van exposar els comptes d’enguany i es va ratificar alguns canvis en la conformació de la Junta. Finalment es va donar pas a una bona estona de debat per obrir pas a les aportacions i al pensament de la base social de l’entitat.

I per arrodonir-ho, tots entaulats amb un dinar per llepar-s’hi els dits, servit per la Fonda d’Alpens.

Val la pena destacar la confortabilitat de les instal·lacions de la Fàbrica Vella d’Alpens i la col·laboració de l’Ajuntament d’Alpens; així com la participació dels escoltes de Manlleu, en concret de la unitat de Truc, en la dinamització i entreteniment de la mainada.
La qual cosa va propiciar un ambient agradable, adaptat a les necessitats de les famílies.

Us adjuntem unes quantes fotos.

Atentament,

Grup de Defensa del Ter