Voluntariat pel camí Vora Ter

Aquest cap de setmana hi ha preparades dues jornades de voluntariat entorn al camí Vora Ter, en les quals hi esteu convidats.

Per una banda, el dissabte 20 a les 9 del matí s’ha quedat al costat del camp de futbol de Borgonyà per acabar d’obrir un tram de camí entre el camp de futbol i el riu. La intenció és poder anar recuperant espais a la vora del riu aprofitant la Llei de Servitud. Aquesta matinal de treball està organitzada conjuntament amb els la Demarcació de Vic de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, i pretén donar continuïtat a la feina que ja es va realitzar durant aquest estiu al Camí Vora Ter en el context camp de de treball. Hi haurà coca i xocolata per esmorzar, i qui vulgui pot portar el dinar.

Per altra banda, el diumenge 21 de novembre entre les 9 i 2/4 de 10 es troba la Comissió de Camins per anar a fer un tram del GR210 (camí Vora Ter) a peu, concretament des de l’embarcador a Manlleu fins al Parador de Sau. S’aprofitarà per parlar i debatre sobre aspectes del camí Vora Ter, algunes problemàtiques i opcions de futur. La caminada durarà unes 3-4 hores i cadascú es porta l’esmorzar.

Us demanem que confirmeu la vostra assistència via correu electrònic, o trucant al GDT abans del divendres, sobretot en el cas del diumenge.

Salut i camins!

Grup de Defensa del Ter