Bona assemblea i nou president!

El passat diumenge 27 de novembre va tenir lloc a Alpens la 23a Assemblea anual de socis i sòcies del Grup de Defensa del Ter.

Un any més l’assemblea va estar marcada pel bon ambient i a més d’aprovar els comptes de l’entitat hi va haver un ampli espai de temps per parlar sobre els objectius de fons de l’entitat. Aquest debat, enllaçat amb la feina dels darrers mesos del procès titulat “S’ha acabat el bròquil” va ser especialment intens i interessant per les aportacions de molts socis motivats amb els reptes que pot afrontar l’entitat.

Així es va debatre sobre temes com les energies renovables, el territori, els purins i la qualitat de les aigües de rius i fonts, els horts ecológics i com afrontar els nous temps des de l’ecologisme amb un discurs social, etc. Temes tots ells apassionants que demostren la necessitat i vitalitat de la defensa dels recursos de l’entorn i del medi ambient com a recurs imprescindible, sobretot en temps de canvi com els presents.

Segurament però la nota més destacada d’aquesta assemblea va ser la presentació d’una nova i rejovenida junta de l’entitat així com un nou president. Desprès dels darrers sis anys de presidència d’en Jesús Soler aquest ha passat el testimoni a en Xevi Crosas, el nou president del Grup de Defensa del Ter.

La nova junta de l’entitat queda composada per:

Xevi Crosas
Dolors Catalan
Eudald Hueso
Miquel Casas
Toni Mas
Sergi Solé
Immaculada Tubau
Núria Jutglar
Mónica Herrera

També cal destacar que tant el dinar, les instal·lacions de la Fàbrica Vella d’Alpens com el bon dia que feia van estar a l’altura de l’esdeveniment!