Dos llibres recomanats

Ens han fet arribar un parell de novetats editorials que ens han semblat interessants.

La primera es tracta del llibre “Avui actius… o demà radioatius!”, l’autor del qual és en Jordi Bigues. Autor que ha col·laborat diverses vegades amb el Grup de Defensa del Ter i és un periodista ambiental reconegut.
Aquest llibre està en procés de recollir fons per tal de poder ésser editat a través de participació social de fons a la xarxa, anomenada crowfounding.
Podeu trobar més informació a la web:
<a href=”http://www.verkami.com/projects/667-avui-actius-o-dema-radioactius-edicio-del-llibre”target=”_blank”>http://www.verkami.com/projects/667-avui-actius-o-dema-radioactius-edicio-del-llibre</a>

La segona recomanació és el llibre “Recursos energètics i crisi. La fi de 200 anys irrepetibles” obra d’en Carles Riba Romeva (Director del Centre de Disseny d’Equips Industrials de la UPC).
Podeu veure la presentació del llibre clicant en <a href=”https://sites.google.com/site/gdter2/home/Energiaicrisi-Cat..pdf?attredirects=0&d=1″target=”_blank”>aquest enlla?</a> o si ho preferiu,
<a href=”http://www.cdei.upc.edu/documents/recursos%20energetics%20i%20crisi.pdf”target=”_blank”>descarregar-lo íntegrament en format pdf</a> de la web de la UPC ja que està registrat amb llicència oberta de Creative Commons.

Us convidem a qué hi feu una ullada!

Grup de Defensa del Ter