Tradicional rua crítica i nadalenca a Vic

SACRIFIQUEM-NOS PELS MERCATS

Com ja va essent una tradició els darrers anys per aquestes dates, us convidem a la rua lúdica per cantar nadales reivindicatives – amb ironia i bon humor – aquest dissabte 24 de desembre pel centre de Vic. Amb noves lletres adaptades a l’actualitat i intentant complaure als Mercats financers!
<a href=”https://sites.google.com/site/gdter2/home/CAN%C3%87ONER2011.pdf?attredirects=0&d=1″target=”_blank”>(veure can?oner)</a>

La rua començarà a 2/4 de 6 de la tarda a la Plaça del Carbó de Vic (és l’extrem del passeig de Vic del davant de la Jazz Cava) i recorrerà alguns dels carrers cèntrics de la capital osonenca.

Un acte crític, divertit i a l’abast de tots els públics!!
– Feu-ho córrer!! –

Organitza:

La Remolatxa
La Torratxa
Veterinaris Sense Fronteres (Osona)
Grup de Defensa del Ter

PS: No us perdeu aquest parell d’articles extrets de la web del Seminari d’Economia Crítica Taifa:

<a href=”http://seminaritaifa.org/2011/11/30/pero-qui-carai-son-els-mercats/”target=”_blank”>Per? qui carai s?n els mercats?</a> (M. Etxezarreta, A. Recio, J. Subirats. Font: La Directa)
<a href=”http://seminaritaifa.org/2011/11/28/el-deute-public-un-mecanisme-de-redistribucio-de-riquesa-de-pobres-a-rics-ivan-gordillo/”target=”_blank”>El deute públic: un mecanisme de redistribució de riquesa de pobres a rics</a> (Ivan Gordillo)