Xerrada d’en Joan Subirats. Continguts.

El divendres dia 14 d’octubre va tenir lloc la segona sessió del cicle S’HA ACABAT EL BRÒQUIL! ARREMANGUEM-NOS AMB EL GDT. Els continguts d’aquest cicle són especialment adreçats per a socis/es i simpatitzants del Grup de Defensa del Ter i pretenen ajudar-nos a abordar el replantejament dels reptes de fons de l’entitat.

Per aquesta ocasió es va comptar amb la participació d’en Joan Subirats, sociòleg de primer nivell, per emmarcar un debat al voltant de COM ENCARAR ELS NOUS TEMPS DES DE L’ECOLOGISME? Les seves reflexions i l’anàlisi soci-econòmic del passat, present i futur obren moltes portes als moviments socials i a les entitats ecologistes com el Grup de Defensa del Ter.

Podeu escoltar íntegrament la ponéncia d’en Joan Subirats clicant <a href=”https://sites.google.com/site/gdter2/home/sessioJoanSubirats.mp3?attredirects=0&d=1″ target=”_blank”>aqu?</a>.

Tots els continguts d’aquest cicle ens ajudaran a què ens plantegem i concretem nous objectius com a entitat. Per això us convidem a la tasca engrescadora de participar en el debat final d’aquest cicle, que porta per títol:
-Oportunitats, reptes i objectius del GDT”.
Per passar de la indignació al compromís.

Aquest debat tindrà lloc el dissabte dia 22 d’octubre a les 18h a la sala auditori de Can Puget (1r pis), Manlleu.

Us hi esperem. Ara toca!!