Xerrada J.M. Busqueta: “Com funciona el món d’avui?” Continguts.

El passat dissabte 1 d’octubre a la sala de l’auditori de Can Puget va tenir lloc la primera sessió del cicle S’HA ACABAT EL BRÒQUIL! ARREMANGUEM-NOS AMB EL GDT. Els continguts d’aquest cicle són especialment adreçats per a socis/es i simpatitzants del Grup de Defensa del Ter i pretenen ajudar-nos a abordar el replantejament dels reptes de fons de l’entitat.

En aquesta primera sessió, titulada COM FUNCIONA EL MÓN D’AVUI? va comptar amb l’aportació de continguts per part d’en Josep Manel Busqueta, membre del seminari d’economia crítica TAIFA. La interpretació crítica del sistema d’acumulació capitalista, dels seus actors i les mesures i retallades que s’estan emprenent en l’actualitat sense qüestionar el model de fons van resultar genials.

Tots aquests continguts ens ajudaran a què com a GDT ens plantegem i concretem els nostres objectius.

Podeu escoltar part de la ponència clicant <a href=”https://sites.google.com/site/gdter2/home/extracte_xerrada_busqueta.mp3?attredirects=0&d=1″ target=”_blank”>aqu?</a>.

Podeu veure la presentació de diapositives clicant aquí (autor J.M. Busqueta).

<a href=”https://sites.google.com/site/gdter2/home/presentacioJMBusquetaversiocurta.ppt?attredirects=0&d=1″ target=”_blank”>aqu?</a>.