Bona feina a la matinal de neteja al Ter!

MATINAL DE NETEJA AL TER (Torelló)

El passat diumenge 4 de març es van reunir una quarantena de persones a la vora del riu Ter al seu pas per Torelló amb l’objectiu de netejar de deixalles i runes la vora del riu; ja que se n’hi anaven acumulant cada cop més. La trobada va sorgir a partir de l’apadrinament que fan un grup de noies de Torelló en el projecte “Apadrina un tram de camí vora el riu” del Grup de Defensa del Ter, i que consisteix en fer la custòdia d’un sender, en aquest cas el camí Vora Ter.

Veient que cada cop hi havia més deixalles i alguns punts es convertien en zones d’abocament de runes es va actuar conjuntament el grup de persones que apadrinen el camí, diverses famílies que s’hi van afegir i el Grup de Defensa del Ter. El resultat del treball va ser 3 contenidors d’obra plens de runa i deixalles, també s’hi podien comptar bidons, pneumàtics, tubs,… sovint aquestes deixalles són abocades en lloc de portar-les a la deixalleria, les pot arrossegar el riu en crescudes i sovint també són de persones que van a la vora del riu però que no el respecten.

Des del Grup de Defensa del Ter valorem la iniciativa, i volem fer constar la necessitat que des de les persones a títol individual o en grup, prenguem consciència de les necessitats i, a més a més, actuem organitzant-nos.

Felicitats als voluntaris per la bona feina feta!

Atentament,

Grup de Defensa del Ter
(+ info: Toni Mas – 653 36 08 54)