Comissió fonts: recollida de mostres

El manteniment de les fonts i el bon estat dels aqüífers són indicadors clau de la salut d’una societat i les seves possibilitats de funcionament. El seu bon o mal estat, posa de relleu quins són els comportaments racionals i sostenibles, i els que no.

Per tal de reivindicar aquests valors en positiu i per tornar a acostar la gent al tresor de les fonts des del Grup de Defensa del Ter organitzem anualment una recollida de mostres d’aigua de fonts, de tots els municipis d’Osona i el Lluçanès. a través de socis i sòcies de l’entitat. Un cop recollides les mostres es fan analitzar i se’n publiquen els resultats.

El treball en xarxa i la participació col·lectiva resulta vital per escometre aquesta tasca.

Aquells que estigueu interessats a participar-hi i a fer bullir l’olla al voltant de l’aigua i les fonts esteu convocats a la trobada de la COMISSIÓ DE FONTS del GDT, que tindrà lloc

el pròxim dijous 12 de gener a les 20h al local del GDT a Can Puget
(C. Alta Cortada, 1. Manlleu)

Apunta’t!

Grup de Defensa del Ter
93 850 72 34
gdter@gdter.org

PS: En cas de què no pogueu assisitir a la reunió però estigueu interessats a participar de la recollida de mostres us agrairem que ens ho feu saber el més ràpidament possible (indicant el vostre municipi)