Continguts aplec: “L’aigua no és una mercaderia”

Promoguda pel Grup de Defensa del Ter, el passat dia 28 d’abril va tenir lloc una trobada-aplec a Vic per debatre sobre la privatització creixent dels serveis vinculats a l’aigua.

A partir de la idea que “L’aigua no és una mercaderia” des del Grup de Defensa del Ter s’està treballant en diferents àmbits. La gestió de l’aigua i dels serveis vinculats que en percep la ciutadania i l’activitat econòmica han d’estar regits per un criteri social, ambiental i democràtic. I no pas sota l’interès lucratiu de l’empresa privada.

En aquest aplec es va comptar amb la presència d’en Moisés Subirana, de la Plataforma Aigua és Vida i d’Enginyeria Sense Fronteres.

<a href=”https://sites.google.com/site/gdter2/home/120428_AeV%20GdT.pdf?attredirects=0&d=1″ target=”_blank”>Clicant aquí</a> podreu accedir als continguts d’aquesta sessió.

Pròximament (en principi el dia 30 de maig a Olot) tindrà lloc una trobada d’entitats ecologistes de les conques dels rius TER i FLUVIÀ per defensar l’aigua com a bé comú (i contra la seva privatització) i en contra els transvasaments indiscriminats.

Si teniu interès en seguir aquest tema, féu-nos-ho saber.

“L’aigua, com la vida, no és una mercaderia!”

Grup de Defensa del Ter