Es presenta SOM ENERGIA a Ripoll

El passat dissabte 3 de març, en un acte organitzat pel Grup de Defensa del Ter, ha tingut lloc la presentació del projecte de SOM ENERGIA a Ripoll.

La presentació – precedida per la benvinguda a càrrec d’en Miquel Casas del GDT de Ripoll (a la foto) – va ser molt reeixida. El públic es va mostrar molt interessat a les explicacions i va participar fent forces preguntes als ponents: Gil Salvans i Emma Silvan (socis fundadors de “Som Energia”).

És evident que l’energia és un aspecte clau i que interessa molt a la ciutadania. Som Energia, tot i ser un projecte molt jove, ofereix una possibilitat real d’encarar aquest tema amb coherència a nivell social i ambiental. Actualment ja factura energia verda a més de 600 famílies, compta amb més de 2.000 socis i té en cartera diferents projectes d’inversió per a la producció d’energia verda.

Projectes i cooperatives com Som Energia contribueix a superar la contradicció entre la crítica al sistema i la dependència de les grans companyies de producció i distribució elèctriques.

Si en voleu saber més:
<a href=”http://www.somenergia.coop/” target=”_blank”>http://www.somenergia.coop/</a>

Des del GDT, seguirem parlant-ne!

Grup de Defensa del Ter