Invitació al Forum Alternatiu Mundial de l’Aigua

Benvolguts socis i simpatitzants,

Des del Grup de Defensa del Ter estem participant activament en la Plataforma Aigua és Vida contra el procés privatitzador al voltant de l’aigua i la seva gestió a Catalunya. Cal respondre a l’onada de privatitzacions que ens amenaça i lluitar perquè un bé comú i preciós com l’aigua resti a mans de la ciutadania.

Aquesta mateixa plataforma s’està enxarxant internacionalment amb d’altres experiències de discurs similar, cosa que es podrà visualitzar al Fòrum Alternatiu Mundial de l’Aigua (FAME) que tindrà lloc entre els dies 14 i 17 de març a Marsella (França).

Aquest fòrum alternatiu s’esdevé simultàniament al Foro Mundial del Agua, organitzat per les grans institucions financeres i les empreses multinacionals, i on aprofitaran per reforçar acords amb governs per promoure polítiques de mercantilització de l’aigua. En canvi el FAME, pretén ser l’espai on desenvolupar col·lectivament les propostes alternatives adequades per a una gestió pública i transparent del cicle de l’aigua. Hi haurà mobilitzacions, xerrades, debats, cine… i s’estan preparant accions des de la pròpia plataforma catalana. Us animeu?

Actualment Ecologistes en Acció i Enginyeria Sense Fronteres estan liderant la coordinació de la plataforma i del viatge a Marsella. Per facilitar-ho s’estan organitzant autobusos que sortiran el dimecres 14 de març i tornaran el dissabte 17 de març de 2012 des de Barcelona (i Madrid). Conjuntament amb l’equip d’organització del FAME també poden ajudar a trobar solucions assequibles d’allotjament (s’estima que els cost del viatge no superi els 100? per persona).

Us animem a difondre la convocatòria, a participar-hi i si esteu interessats en el viatge a què us poseu en contacte amb:
anneliesbroekman@gmail.com

Atentament,

Grup de Defensa del Ter