Manifestació un any després del 15M

Us fem extensiva aquesta convocatòria de la Plataforma Aigua és Vida, de la que el Grup de Defensa del Ter en forma part:

El proper dissabte 12 de Maig hi ha un nova manifestació del moviment 15M i la Plataforma Aigua és vida hi serà present!

Les polítiques actuals del govern Català i Espanyol no fan més que empènyer cap a la privatització de tots els serveis que encara quedaven en mans públiques. I l’aigua no és una excepció. Aquella empresa, Aigües Ter Llobregat, que en el moment de la seva creació va estar definida com “estratègica” per a l’interès del poble català, sembla que ja no està considerada com a tal pel nou govern de torn. Si no és estratègica una empresa que vetlla per mantenir els cabals ecològics dels rius, una empresa que aporta aigua a més d’un centenar de municipis, una empresa que abasteix 4,9 milions de catalans i catalanes, aleshores no sé què més pot considerar-s’hi. No podem permetre que se’ns venguin aix?!

Per altra banda, a Barcelona i forces municipis més de l’àrea Metropolitana ens trobem una situació d’al·legalitat per la falta de contractes de concessió dels Ajuntaments respectius amb l’empresa subministradora del servei en baixa, Grup AGBAR. La situació de desprotecció en la que ens trobem els ciutadans i ciutadanes es tan greu que fins i tot una sentencia judicial va titllar d’il·legal la tarifa d’aigua que paguen els barcelonins i barcelonines. Si vols treballar per recuperar un servei públic, transparent i participatiu de l’aigua vine el dilluns a les 16.45 a les jornades “Fòrum dels Pobles convocades pel 15M” de Plaça Catalunya. La Plataforma Aigua és vida farem un taller per teixir estratègies conjuntes.

Animeu-vos a venir amb nosaltres a la manifestació i fem pinya a favor d’una gestió pública, transparent i participativa de l’aigua!
Ens trobarem a les 17h30 a la font de Canaletes, i sinó pots venir dilluns a les 16.45 al taller de Plaça Catalunya.

Fins aviat doncs!

Plataforma Aigua és vida