Presentació de “SOM ENERGIA” a Ripoll

“Som Energia” és una cooperativa jove i catalana, amb seu a Girona, que té per objectiu produir i promocionar el consum d’energia verda a nivell global, i entre els seus socis en particular.

En molts sentits els seus plantejaments són plenament coincidents amb els del Grup de Defensa del Ter pel què fa al canvi de model energétic: reduir la dependència de les energies fòssils, descentralitzar la producció i fomentar la participació ciutadana…

Actualment ja permet als seus socis que deixin de pagar la factura de llum a les grans companyies dominants del sector i que ho facin a través de Som energia SCCL i estan invertint en projectes de generació d’energia verda.
(+ info: <a href=”http://www.somenergia.coop/” target=”_blank”>http://www.somenergia.coop/</a>)

Des del Grup de Defensa del Ter, seguint la l?nia de treball de l’entitat pel què fa a la promoció de les energies renovables, us volem convidar a la presentació que hem organitzat per aquest dissabte a Ripoll:

Dissabte dia 3 de març
a les 18h a la Sala Abat Senjust (baixos de l’Ajuntament de Ripoll)

PRESENTACIÓ DE “SOM ENERGIA”
amb la intervenció de 3 socis fundadors:
Gil Salvans, Marta Doncel i Emma Silván

No us perdeu aquesta oportunitat de conèixer una cooperativa de producció i consum d’energies renovables. Una alternativa a les grans companyies!

Atentament,

Grup de Defensa del Ter