Mapeig ciutadà al Passeig Vora Ter de Manlleu

El dissabte dia 22 d’abril de 10 a 13h es farà el mapeig ciutadà que consistirà en fer, a peu o en bicicleta, un recorregut pels punts clau detectats al llarg de les diferents fases del procés de participació i in situ parlar de les activitats, usos i millores a realitzar en els diferents espais.

La sessió de mapatge ciutadà que es farà el dia 22 d’abril tindrà per objectius:
-Concretar la proposta d’usos futurs per al passeig del Ter.
-Trobar possibles incompatibilitats i necessitats a cobrir.
-Prioritzar les accions a dur a terme al vora Ter.

Durant la sessió es buscarà respondre les següents preguntes:
Quins són els llocs clau del passeig del Ter? Quines activitats hi volem promoure? On s’han d’ubicar? Existeixen incompatibilitats? Quines millores s’hi han de fer i on?. Es pretén obtenir resultats concrets que ajudin a definir on i com cal intervenir per millorar la qualitat del passeig del Ter, on, quines i de quina manera s’han de definir o promoure noves activitats i usos i prioritzar les intervencions i estratègies a dur a terme al conjunt del vora Ter.

A nivell de funcionament de la sessió del dissabte dia 22 d’abril s’han dissenyat dos recorreguts per dur a terme el mapatge, un a peu i un segon en bicicleta. Per poder-los fer viables, s’han triat 9 punts per itinerari, seguint un criteri de redundància (punts que van sortir als dos grups de treball del taller de debat ciutadà) i de significat o contingut (punts que permeten tractar sobre aspectes clau i diferents entre si, que fan referència a la proposta d’usos, funcions, noves activitats, connexions, etc.). S’ha aprofitat l’opció de poder desenvolupar els mapatges amb dos mitjans, a peu i en bicicleta, per poder dissenyar dos recorreguts diferents, passant per punts diferents i tractant qüestions diferents.

El mapatge començarà a les 10 del matí a l’estació de tren i està previst que a les 12:30h els dos grups, a peu i en bicicleta, arribin al punt final del mapatge, l’Embarcador del Ter on els assistents faran el tancament de la sessió tot fent un vermut.

Les persones interessades a participar en aquesta sessió de mapatge es poden inscriure a participa@manlleu.cat al 93 8515022 o directament aquí.