Obertura de l’Embarcador i Llunes del Ter

Comencem l’horari d’estiu a l’Embarcador i ho farem, com marca el cicle natural, per la revetlla de Sant Joan! l’Embarcador del Ter a Manlleu ( passatge del Ter, 2) restarà obert tots els dies d’estiu. Entre setmana de les 16h fins a la una de la matinada i els caps de setmana a partir de les 11h. Tindrem els serveis habituals de torrades, amanides, postres, tapes, pizzes (dimarts i divendres)… tot amb productes ecològics o de proximitat. No pots deixar de gaudir un any més de l’oferta gastronòmica de l’Embarcador a la fresca del riu Ter; amb les novetats aquest any del pastís de la setmana, l’opció dels nous pans artesanals de la Grenyada en les torrades i un variat assortit de cerveses artesanes.

Però no tot és omplir la panxa continuem amb la programació cultural i reivindicativa de les Llunes del Ter. Una programació totalment gratuïta que oferim cada dijous i diumenge de la setmana. Consulta el programa de ma i reserva a l’agenda el teu espectacle favorit. També tenim el servei de piragües per a grups amb reserva prèvia.

Ens fa molta il·lusió tornar a aixecar els porticons de l’Embarcador i apropar-nos al riu un altre any (ja en son 20!) per respectar-lo més i millor. Sempre amb una refrescant llimoneta a prop!