Engeguem temporada a l’Embarcador del Ter els caps de setmana

Un any més, aquest proper dissabte 26 de maig engeguem la temporada d’estiu donant el tret de sortida a l’Embarcador del Ter de Manlleu. Ens acompanyaran el col·lectiu Cor de Carxofa que a partir de les 6 de la tarda ens oferiran una actuació de glosa al mateix embarcador. També hi trobareu la tradicional llimoneta, cervesa local i gelats artesans, entre moltes altres coses.

L’embarcador del Ter, gestionat pel Grup de Defensa del Ter, persegueix la finalitat d’apropar les persones al riu i difondre un model de consum conscient i responsable, de les persones i per les persones.

El projecte va començar fa més de vint anys, i al llarg del temps, ha deixat de ser simplement un bar, per convertir-se en un punt de trobada de petits i grans per gaudir d’una oferta lúdica i cultural, un espai on poder conèixer i consumir productes ecològics i de proximitat.

Fins el 23 de juny obrirem dissabte i diumenge de 11h a 14h i de 16h a 21h. A partir de Sant Joan, tindrem obert cada dia, amb nous horaris i servei de sopar.