PorcAventura 2, un altre porc és possible

Fa dos anys de la primera edició de PorcAventura, on vàrem posar l’accent en les desgraciades conseqüències del model ramader industrial de la cria i engreix dels porcs a la Catalunya Central i en particular, a Osona. Unes repercussions que continuen plenament vigents.

Per això, en aquesta segona edició de PorcAventura 2, ens centrarem en les alternatives. Volem reivindicar un canvi de model agroalimentari global, també a Osona, el Lluçanès i la Garrotxa, per transformar aquest model capitalista i patriarcal, per un de més crític, sostenible, equitatiu, solidari, saludable i social.

Si vols conèixer de primera mà aquestes alternatives, vine el proper 10 de novembre a passar el dia a PorcAventura, un viatge en autobús que constarà de cinc parades on visitarem experiències viables d’agricultura, ramaderia i alimentació, que posen en valor la pagesia i el territori.

Ens trobarem a l’aparcament del Sucre de Vic a 2/4 de 10 del matí i finalitzarem a les 7 del vespre al mateix punt. El cost és de 15 euros i inclou l’autobús, l’esmorzar i el dinar (vegetarià). També hi ha la possibilitat de venir a només alguna de les parades. Si el preu és un impediment, no pateixis, contacte’ns i vine igualment!

Data límit d’inscripció: 7 de novembre

Contacte i inscripcions: gdter@gdter.org / Tel. 93 850 72 34 / 663 112 147