Caminada pel Vora Ter. 30 anys defensant el Ter

Us convidem a participar de “EL TER, UN RIU DE VIDA”. Una caminada pel camí Vora Ter que organitzen conjuntament el Grup de Defensa del Ter; la Plataforma Volem l’Aigua Neta, Clara i Nostra; i el Centre Excursionista de Torelló.

La caminada tindrà lloc el pròxim diumenge 16 de juny amb un recorregut de 12,5 km pel camí Vora Ter (GR210) entre St. Quirze de Besora i Torelló.

El punt de trobada serà l’estació de Renfe de Torelló a les 8h del matí, des d’on agafarem el tren (bitllet a càrrec de la organització, però preguem puntualitat). Efectuarem el desplaçament amb tren des de Torelló fins a Sant Quirze de Besora on començarà pròpiament la caminada.

Es tracta d’una caminada familiar i gratuïta, sense inscripció prèvia.

Amb servei d’avituallament inclòs a la meitat i al final del recorregut. I que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Torelló i Sant Vicenç de Torelló.

Aquest és un acte emmarcat en els 30 anys d’existència del Grup de Defensa del Ter i d’aquí la frase del cartell “30 anys defensant el Ter”.

L’objectiu de la caminada està orientat a gaudir el nostre entorn; i aprendre a estimar-lo i preservar-lo. Motivacions compartides i que ja al seu dia varen ser valors fundacionals del Grup de Defensa del Ter, una de les entitats ecologistes amb més trajectòria de Catalunya.

Us esperem diumenge!!

Grup de Defensa del Ter
Plataforma Volem l’Aigua Neta, Clara i Nostra
Centre Excursionista de Torelló