L’Embarcador del Ter de Manlleu inicia horari d’estiu amb novetats en els sopars

Aquest estiu gaudirem de novetats a l’Embarcador del Ter de Manlleu. A partir d’aquest dissabte 22 de juny, tindrem un nou servei de sopars al costat del riu amb la idea de seguir oferint productes ecològics i locals, però amb un altre format.

Cada dia, excepte dilluns, ens acompanyaran diferents parades que oferiran àpats variats cada vespre per sopar:

– Dimarts i dimecres: Pizzes fetes amb ingredients de proximitat, amb massa mare i al forn de llenya, amb Lluna Plena
– Dijous: Cous Cous de verdures amb guarnicions veganes, productes de proximitat i temporada, amb Food Meraki
– Divendres: Empanades farcides de verdures i llegums, alternativa amb proteïna d’origen vegetal, amb Food Meraki
– Dissabte: Focaccia amb massa lleugera, alveolada i cruixent, coberta abundantment de verdura fresca de temporada, amb Mas Corcó Pagesos Forners
– Diumenge: Entrepans planxats, burguer eco de vedella i poltre, cuina de muntanya, producte local i ecològic del Ripollès, la Vall del Ges, Orís i el Bisaura, amb La Tartana

Amb aquesta nova experiència, que esperem que pugueu gaudir al màxim, iniciem nou horari d’obertura de l’Embarcador del Ter de Manlleu. L’espai obrirà de dilluns a divendres de 4 de la tarda a les 12 de la nit i dissabte i diumenge de les 11 del matí a les 12 de la nit.

Des del mateix Embarcador seguirem oferint tapes i begudes de productes locals, de proximitat i ecològics, com l’hummus, formatge madur, iogurt i gelats entre d’altres, que en podreu gaudir tot el dia, tan al migdia a l’hora del vermut, com a la tarda o vespre. També tindrem la tradicional llimoneta del Ter, vermut casolà i cervesa local Pilster entre d’altres.

Aquest diumenge 23 de juny engalanarem l’Embarcador i hi farem la Revetlla de Sant Joan, al costat del riu i sense petards. Hi haurà servei de sopar que oferirà la parada de La Tartana amb cuina de muntanya i producte local i ecològic. Es podrà escollir entre:

– Hamburguesa de vedella eco, enciam, tomàquet, ceba caramalitzada, panses i canyella
– Hamburguesa de poltre eco amb enviam, tomàquet i crema de mostassa i mel
– Hamburguesa de pollastre amb mousse de bolets
… i alguna sorpresa més!

Per la revetlla de Sant Joan es pot reservar taula trucant o enviant un missatge al telèfon 663 112 147.

Durant el juliol, i puntualment a l’agost i setembre, hi haurà la programació artística i cultural de les Llunes del Ter amb actuacions musicals, projeccions de documentals i xerrades-debats. També hi haurà la possibilitat d’anar amb piragua pel riu Ter a partir de sis persones i prèvia reserva.

Aquest estiu el gaudirem al costat del riu!

Us hi esperem!