Jornada de neteja de la llera del riu Ter a Borgonyà

Aquest proper dissabte 27 d’abril, a les 10 del matí durem a terme juntament amb l’Associació de veïns de Borgonyà una jornada de neteja de deixalles de la llera del riu Ter al seu pas per Borgonyà, per recuperar-ne el bon estat.

A causa de les pluges del passat octubre, bona part de la llera del Ter ha quedat plena de deixalles que va arrossegar la riuada. Malgrat que l’Agència Catalana de l’Aigua es va gastar més d’un milió d’euros per retirar els arbres caiguts, no s’ha recollit ni un sol plàstic. Des del Grup de Defensa del Ter denunciem aquestes actuacions i emplacem a l’administració a posar-hi remei. Mentrestant, però, no ens quedem de braços plegats.

El punt de trobada de la jornada de voluntariat d’aquest dissabte 27 d’abril serà a les 10 del matí a la parada de bus de Borgonyà. Convidem a tothom que estimi el riu i el seu entorn a ajudar en aquesta tasca. Podeu venir amb el tren que surt a les 9:13 de Vic, 9:21 de Manlleu i 9:27 de Torelló o, si veniu pel Ripollès, a les 9:19 de Ripoll i a les 9:36 de Sant Quirze de Besora.

Per tal d’evitar ortigues i esbarzers, recomanem portar calçat adequat (botes de muntanya, guants i pantaló llarg). També agrairem que porteu cubells o bosses per transportar les deixalles que recollim.

Durant el matí hi haurà esmorzar per totes les persones participants.

Agrairem que confirmeu assistència al telèfon 663 11 21 47 o enviant un correu a gdter@gdter.org