Torna l’AlTERna’t, la mostra d’economia social i solidària d’Osona

Diumenge 16 de juny, a l’Embarcador del Ter de Manlleu, arriba la 3a edició de l’alTERnat, la mostra projectes socials, cooperatives i molt més de la Xarxa d’Economia Social i Solidària d’Osona.

L’alTERna’t pretén ser un espai de referència per a les iniciatives d’economia social i solidària d’Osona i un aparador per donar-se a conèixer i teixir relacions amb l’objectiu de generar oportunitats de mercat. Aquest any, a més, la fira integra al matí i migdia el popular Dinar de Llençats. El mes inclou altres activitats com la projecció del documental Food Coop a l’espai ETC de Vic, un taller de cuina social i solidària al Mercat Municipal de Manlleu o una activitat de contacontes a la Biblioteca de Manlleu.

Mireia Franch, de la cooperativa Sambucus, ha representat les entitats participants a l’alTERna’t a la presentació que s’ha fet aquest dimarts a l’Embarcador del Ter. Franch ha explicat el nou enfoc de la Xarxa d’Economia Social i Solidària de Manlleu, que a partir d’ara pren el nom d’alTERna’t. Sota aquest paraigua aglutinarà no només la fira anual sinó també tot allò que, amb voluntat de sumar, es mogui en l’economia social i solidària a la comarca d’Osona. Una altra de les novetats és que, definitivament, l’àmbit d’actuació tant de la fira com de la xarxa ja és comarcal. En la mateixa línia, el mes de l’economia social i solidària d’Osona s’imposa el mateix objectiu de sumar, sota el paraigua de l’alTERna’t, tot allò que es faci a la comarca durant aquestes setmanes en aquest àmbit.