Butlletí informatiu GDT – estiu 2020

El Grup de Defensa del Ter fem públic el nou butlletí informatiu de l’entitat, el número 93, corresponent a la temporada d’estiu 2020, on podreu trobar-hi les activitats que hem realitzat aquests últims mesos, altres temes vinculats a l’entitat i els propers actes que realitzarem!

També hi podreu trobar la convocatòria de l’assemblea anual de socis i sòcies del GDT del proper diumenge 4 d’octubre, que enguany, donada la situació de pandèmia que estem vivint i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, hem decidit realitzar-la telemàticament. Malgrat les circumstàncies, volem que l’assemblea continuï essent l’espai on intercanviem impressions, idees, ens veiem les cares, prenem acords, debatem… el màxim òrgan sobirà de l’entitat.

Al butlletí també informem sobre com la gent pot implicar-se al Grup de Defensa del Ter, a través de comissions de treball (model ramader, fonts i qualitat de l’aigua, camins, contaminació atmosfèrica), el Vermuter del GDT, l’Aplec del GDT una jornada de debat sobre temàtiques concretes, i xerrades i activitats obertes a tothom.

Salut i rius vius!

Descarrega el butlletí del GDT – número 93 – estiu 2020