L’hora del Ter, programa de l’actualitat de la lluita ecologista, a Ràdio Manlleu

Aquest dijous 29 d’octubre hem realitzat el segon programa de la temporada de L’hora del Ter a Ràdio Manlleu, el qual realitzem el quart dijous de cada mes.

Aquesta temporada hem incorporat novetats com la secció “Endevina qui enverina”, un viatge emocionant on acompanyarem un producte-merda des de l’anunci fins a les matèries primeres, feta conjuntament amb Justícia Alimentària. A “Les lluites d’avui” on entrevistarem a diferents col·lectius que estan lluitant per resoldre algun conflicte mediambiental, hem entrevistat a en Ferran Canudas del Grup de Defensa de la Natura del Berguedà. A “Les sòcies parlen” hem entrevistat a l’Anna Serra, un espai destinat a conversar amb diferents persones sòcies de l’entitat que ens explicaran la seva experiència en relació al Grup de Defensa del Ter.

Seguim amb “De xifra en xifra s’omple la pica” i amb “Traiem-ne l’aigua clara” on parlarem de les aportacions i dubtes que ens facin les oients, en aquest cas ens ha arribat una consulta a través de Twitter de @carla19926031 que comenta “Bona tarda! Volia preguntar si s’ha observat menys o més contaminació al riu en aquest període d’emergència sanitària. Gràcies!”

Finalment una cançó vinculada amb la natura servirà per finalitzar el programa.

Recupera el programa a: https://www.radiomanlleu.cat/podcasts/detail/Lhora-del-Ter