Últim programa de L’hora del Ter de la temporada a Ràdio Manlleu

Aquest dijous 17 de juny hem realitzat el novè i últim programa de la 3a temporada de L’hora del Ter a Ràdio Manlleu, el qual realitzem el quart dijous de cada mes.

Aquesta temporada hem incorporat novetats com la secció “Endevina qui enverina”, un viatge emocionant on acompanyarem un producte-merda des de l’anunci fins a les matèries primeres, feta conjuntament amb Justícia Alimentària. A “Les lluites d’avui” on entrevistarem a diferents col·lectius que estan lluitant per resoldre algun conflicte mediambiental, hem entrevistat a en Ferran Domènech des de Rojava, que fa tasques de comunicació al Rojava Information Centre, i que ens ha parlat de la revolució ecologista, l’alliberament de la dona i la democràcia radical, tres pilars de la revolució a Rojava.

A “Les sòcies parlen” hem entrevistat la Mar Carrera, un espai destinat a conversar amb diferents persones sòcies de l’entitat que ens explicaran la seva experiència en relació al Grup de Defensa del Ter.

Seguim amb “De xifra en xifra s’omple la pica” i amb “Traiem-ne l’aigua clara” on parlarem de les aportacions i dubtes que ens facin les oients.

Finalment una cançó vinculada amb la natura servirà per finalitzar el programa.

Recupera el programa a: https://www.radiomanlleu.cat/podcasts/detail/Lhora-del-Ter