“Art i natura: la nostra relació amb el medi”, 4t programa de la 4a temporada de l’Hora del Ter

Avui dimarts 11 de gener a les 20h s’emet el 4t programa de la 4a temporada de l’Hora del Ter a Ràdio Manlleu. Aquest cop parlem d’art i natura, i de la nostra relació amb l’entorn. A la secció “Mirades” entrevistarem en Lluís Sabadell, creador del joc LandArt, un joc per crear art amb la natura pensat per a petits i grans, i a la secció “Lluites” parlem amb l’Elisenda Soler, de l’Escola d’Arts de Torelló.

Com ja s’ha fet als altres programes, a l’apartat d'”A vegades ens en sortim” la Marta Vilaró ens parla d’un moviment de defensa de la terra, en aquest cas el moviment Chipko, que vetlla per l’equilibri ecològic al sud de l’Himàlaia; i al “PIB és terrible!” en Xevi Crosas reflexiona amb humor sobre les contradiccions del model econòmic actual i sobre com podem inspirar-nos amb la natura per millorar com a societat.

Si no heu sigut a temps d’escoltar el programa en directe, podeu recuperar-ne el podcast a la web de Ràdio Manlleu: https://www.radiomanlleu.cat/podcasts/detail/Lhora-del-Ter