Ecofeminisme a L’hora del Ter a Ràdio Manlleu, 5è programa de la temporada

Aquest 1 de març s’ha emès el 5è programa de la 4a temporada de l’Hora del Ter a Ràdio Manlleu. Aquest cop parlem d’ecofeminisme, a les portes del 8 demarç. A la secció “Mirades” entrevistem a Yayo Herrero, professora, investigadora i activista ecofeminista i a la secció “Lluites” parlem amb la Mar Carrera, de la comissió ecofeminista del Grup de Defensa del Ter.

Com ja s’ha fet als altres programes, a l’apartat d’”A vegades ens en sortim” la Marta Vilaró ens parla d’un moviment de defensa de la terra; i al “PIB és terrible!” en Xevi Crosas reflexiona amb humor sobre les contradiccions del model econòmic actual i sobre com podem inspirar-nos amb la natura per millorar com a societat.

El programa conduït per la Ginesta Mary i en Toni Rubia, ens apropa també a una recomanació literària i musical. I finalment la Laura Generó ens posa al dia de les activitats realitzades i per realitzar al Grup de Defensa del Ter.

Finalitzem el programa amb la cançó: 8 de març és cada dia:

Si no heu sigut a temps d’escoltar el programa en directe, podeu recuperar-ne el podcast a la web de Ràdio Manlleu: https://www.radiomanlleu.cat/podcasts/detail/Lhora-del-Ter