Èxit participatiu a la pintada del mural per la recuperació de la gestió pública de l’aigua a Manlleu

Aquest passat dissabte 15 de gener la plataforma Aigua Pública Manlleu ha realitzat la pintada d’un mural participatiu a la zona del parc del Rocòdrom per reclamar la recuperació de la gestió pública de l’aigua.

La jornada, que ha comptat amb una xocolatada i coca per menjar, activitats infantils, parlaments i música, ha aplegat més de cinquanta persones, les quals han pogut col·laborar amb la pintada del mural durant tot el matí.

Després d’haver impulsat des de la plataforma la moció a l’Ajuntament de Manlleu per la gestió pública de l’aigua a Manlleu, assolint el compromís del consistori per seguir els passos necessaris per recuperar aquest servei, l’objectiu d’Aigua Pública Manlleu d’aquesta matinal ha sigut seguir avançant cap a l’objectiu de remunicipalitzar el servei d’aigua a Manlleu el 2024.

D’ara endavant seguiran fent actes per apropar la campanya a la ciutadania, com la del mural, a més de tirar endavant accions per assolir incidència política.

Des de la plataforma entenen l’aigua com un bé comú que cal preservar i mantenir per a totes les persones i per al manteniment dels ecosistemes naturals, i per tant, no fer-hi negoci.

Més informació a https://aiguapublicamanlleu.wordpress.com/