Mostreig de fonts 2022

La campanya de mostreig de les fonts d’Osona i el Lluçanès del 2022 per analitzar-ne els nitrats ja s’acosta. Enguany les dates de mostreig seran del 21 al 31 de gener.

Fa més de 20 anys que diferents voluntaris i voluntàries es reparteixen els pobles i fan una visita a tres fonts del municipi.

El mètode és molt senzill, només cal arribar-hi amb una ampolla petita utilitzada d’aigua, esbandir-la amb anterioritat a la mateixa font i omplir-la. A l’ampolla o en una etiqueta, cal apuntar el nom de la font i el municipi. Enviarem també un petit formulari per correu per tenir més informació de l’estat i conservació de la font. Després, les ampolles s’hauran de deixar a la Farmàcia Prat de Torelló o al Local del GDT a Manlleu.

Totes les persones que vulgueu col·laborar amb la recollida d’enguany, podeu enviar un correu a gdter@gdter.org o contactar-nos per WhatsApp al 663 112 147 i us assignarem un municipi. Les que hi vau participar l’any passat i voleu repetir, també ens podeu enviar un correu confirmant la vostra participació i les fonts que torneu a fer.

Ànims i moltes gràcies per avançat!

Salut i aigua neta!