Reunió sobre els drets de la natura

El 21 de setembre passat es va aprovar la llei que reconeix la personalitat jurídica al Mar Menor, a Múrcia. Seria possible per al riu Ter rebre aquest reconeixement? Què voldria dir exactament això? Com s’hauria de fer aquesta llei? Què implicaria a nivell pràctic?

Si creus que aquestes o altres preguntes relacionades amb els drets de la natura et poden interessar, et convidem a venir el dimarts 4 de juliol a les 19h a la seu del GDT (C/ de la font, 12 de Manlleu) per debatre sobre aquests temes. L’objectiu de la reunió serà el de trobar un seguit d’inquietuds comunes al voltant d’aquestes qüestions. Això servirà per redactar una sèrie d’interrogants per compartir en el marc d’una futura trobada amb la Plataforma en Defensa de l’Ebre, que també està valorant aquests temes, i l’equip promotor de la ILP per la personalitat jurídica del Mar Menor.

Ens ha sortit la possibilitat de fer una trucada a tres bandes amb aquests dos grups i, per aprofitar-la al màxim, volem saber què en penses i quins dubtes et generen aquestes noves tendències en política mediambiental. Si tens ganes de contribuir al debat, t’esperem el dia 4 de juliol!

PD: La Plataforma en Defensa de l’Ebre i l’equip del Mar Menor ja van fer una trobada en línia, el passat més de novembre. Si t’interessa, en pots llegir un resum aquí: https://www.miesesglobal.org/derechos-de-los-rios-derecho-a-la-vida-del-ebro/