Taller-teatre reCOSint el territori

Aquest dissabte 16 de desembre a Girona el Grup de Defensa del Ter, juntament amb SOS Costa Brava i Aigua és vida Girona, participarem al taller reCOSint el territori en el marc dels projectes #FEMART i #DefensoresTerritorials, del Departament de Geografia de la Universitat de Girona.

Aquest taller, que des de l’equip del projecte han titulat reCOSint el Territori, té diversos objectius. Per una banda volen retornar-nos la informació que els vam proporcionar durant unes entrevistes que ens van realitzar a través del teatre, per a pensar i sentir des d’altres perspectives per a treballar els conflictes, les resistències i el territori des d’una perspectiva corporal i situada. Crear i compartir coneixement des dels nostres cossos individuals i col·lectius per a definir el territori i traçar estratègies compartides on totes hi puguem aportar.

El taller serà el dissabte 16 de desembre de 9.30 a 15h al Centre Cívic del Pont Major de Girona.

Qui vulgui participar-hi cal que s’inscrigui al següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLlifnln8kYxliB8sBt8qAXUEmzbo4mE8SYFetcjeKtsCKUw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0