Taula rodona “Custòdia de les conques fluvials” al Festival Iltiŕ a Argelaguer (La Garrotxa)

NEIX ILTIŔ, EL FESTIVAL D’EVOLUCIÓ DEMOCRÀTICA A LES RURALITATS

El dissabte 8 de juliol a les 10.30h en Jesús Soler del Grup de Defensa del Ter participarà a la taula rodona “Custòdia de les conques fluvials” juntament amb Annelies Broekman, del CREAF i Mireia Jiménez, hidròloga del CST. Modera: David Llongarriu, director del Consorci de Salut Pública i Mediambient de la Garrotxa (Sigma). En un context d’emergència climàtica, coneixerem experiències reals i necessàries de custòdia de les conques fluvials i del territori.

Iltiŕ és el nou punt de trobada de les governances rurals: Diàlegs, tallers, webinars internacionals i enxarxament per nodrir i obrir la democràcia als nostres pobles i comunitats.

Iltiŕ és un mot iber que fa referència a la comunitat que habita un territori. Aquest festival és una invitació a reconnectar-nos amb el nostre origen, descolonitzar-nos per custodiar els nostres territoris  i corresponsabilitzar-nos-en. 

Volem respondre als reptes d’avui en dia des de les places i els carrers dels nostres pobles, amb diàlegs plurals i diversos. Tenim la necessitat d’evolucionar la democràcia i omplir les cases de les viles de POLÍTICA amb majúscules, ens hi acompanyes?

Totes les activitats Iltiŕ són d’accés obert i gratuït, cal inscripció prèvia a https://balkar.earth/iltir/