Debat electoral: El futur de l’aigua a Catalunya

Amb la convocatòria d’eleccions al Parlament de Catalunya pel proper 12 de maig de 2024, l’aigua pren protagonisme al debat polític en plena emergència per sequera. 

Les organitzacions impulsores de la campanya “D’on no n’hi ha, no en raja” organitzen un debat electoral on les candidatures de les diferents forces polítiques compartiran i debatran les seves propostes sobre el futur de l’aigua a Catalunya. 

Com s’ha de gestionar la sequera actual i les que vindran? Quines haurien de ser les prioritats en l’ús de l’aigua? Com ens abastirem en situacions d’escassetat hídrica? Com assegurem que tothom té accés a l’aigua en condicions? Què passa amb l’altra cara de la moneda de la crisi climàtica: les inundacions i el risc pel litoral català? 

El resultat d’aquestes eleccions pot marcar un punt d’inflexió en la gestió de la sequera actual i les futures polítiques al voltant de l’aigua, determinant la capacitat de Catalunya per adaptar-se en una regió cada vegada més afectada per l’emergència climàtica.  

VOLS VENIR? INSCRIU-TE! Amb la teva inscripció, t’informarem de més detalls tan aviat com els sabem. Moltes gràcies pel teu interès!

#NoEnRaja