Segon concurs de relats El porc del demà

Segon Concurs de relats El porc del demà: Utopies i distopies sobre el sistema alimentari 

Després d’una primera edició al 2020, ja és aquí la segona volta del concurs literari El porc del demà, enguany connectat amb un concurs d’il·lustració realitzat prèviament. Les impulsores del concurs som: l’editorial Pol·len Edicions, l‘Escola d’Arts Plàstiques de Torelló, el Grup de Defensa del Ter (GDT), Justícia AlimentàriaCàrnies en Lluita Setembre. Fruit dels dos certàmens, s’editarà un nou llibre d’El porc del demà, un recull il·lustrat de relats de ficció utòpica i distòpica en els quals l’eix central és la indústria porcina i el sistema alimentari. Què s’ha fet de nou aquesta edició? S’han introduït les utopies i s’ha lligat el concurs de relats amb un d’il·lustració.

L’objectiu del certamen s’emmarca en un projecte més ampli, que pretén generar narratives sobre la transformació del sistema alimentari des de la cultura comunitària i les joves creadores. Després d’aquestes dues fases del certamen, s’obrirà una beca per a joves per a crear un espectacle basat en els relats i les il·lustracions a l’espai Cardant Cultura / Can Grau. 

Les bases del concurs literari del Porc del demà es troben en el següent enllaç: https://pol-len.cat/noticies/basesporc/