Denuncia una agressió al medi

L’entorn natural no es respecta de la manera que es mereix. És una pena i una desgràcia, però no per això hem de resignar-nos. Entre tots i totes cal que alcem la veu i denunciem aquests tipus d’actes contra el medi ambient.

Si es troba amb alguna agressió al medi ambient, o creus que pot tractar-se d’una, fes-nos-la arribar.

Formulari per trametre denuncies

  Dades personals

  Lloc afectat

  Tens fotografies? adjuntales (màxim 2MB per foto)


  He llegit i accepto el document de política de privacitat

  *camps obligatoris

  Actualment amb una càmera o un mòbil qualsevol pot es poden fotografiar situacions com la contaminació de mars, rius, muntanyes, construccions en espais protegits, incendis provocats, abocaments, etc. Tot això són agressions al medi i no s’haurien de produir.

  A través del web, i amb l’objectiu de buscar solucions i denunciar els responsables, qualsevol persona pot enviar-nos la denuncia i preferiblement acompanyada d’una fotografia.

  Els usuaris tenen la possibilitat de fer visibles aquells problemes que, en moltes ocasions, no troben un canal que possibiliti la denúncia, ja que les administracions públiques (ajuntaments, governs centrals o ministeris de medi ambient) no semblen voler fer cas a aquestes reclamacions.

  També pot contactar amb nosaltres a través del telèfon 93 850 72 34 o 663 112 147, o bé per correu electrònic a gdter@gdter.org.

  Moltes gràcies per la seva ajuda.