Iniciem temporada d’estiu a l’embarcador amb la revetlla de Sant Joan

L’embarcador del Ter de Manlleu inicia aquest dissabte 23 de juny l’horari d’estiu. S’obrirà l’espai de dilluns a divendres de 4 de la tarda a la 1 de la nit i dissabte i diumenge de les 11 del matí a la 1 de la nit.

Amb el nou horari, s’inicia el servei de cuina on, a més dels aperitius i gelats, s’oferiran amanides, humus, llesques vegetals, amb embotit o formatge. També es podran arrodonir els àpats amb diferents postres i diferents begudes i un ampli assortit de cerveses artesanes. Cada dimecres, a partir del juliol es podrà gaudir de pizzes vegetals ecològiques de La Grenyada fetes en directe al forn de llenya.

Aquest dissabte 23 de juny, hi haurà la primera cita de l’estiu, on s’engalanarà l’Embarcador i s’hi farà la Revetlla de Sant Joan. Hi haurà menú amb productes ecològics i de proximitat, amanida de l’hort, humus amb torrades de massa mare, llesques amb embotits, coca de xocolata al forn de llenya i cava i llimoneta.

Com a novetat, cada dissabte i diumenge es podrà gaudir del vermut a la fresca amb tapes variades, preparades per a la ocasió.

La resta de temporada hi haurà la programació artística i cultural de les Llunes del Ter amb actuacions musicals i xerrades-debats i hi haurà la possibilitat d’anar amb canoa pel riu Ter a partir de 6 persones i prèvia reserva.