L’hora del Ter, el programa del Grup de Defensa del Ter a Ràdio Manlleu

Aquest dijous 25 de febrer hem realitzat el cinquè programa de la 3a temporada de L’hora del Ter a Ràdio Manlleu, el qual realitzem el quart dijous de cada mes.

Aquesta temporada hem incorporat novetats com la secció “Endevina qui enverina”, un viatge emocionant on acompanyarem un producte-merda des de l’anunci fins a les matèries primeres, feta conjuntament amb Justícia Alimentària. A “Les lluites d’avui” on entrevistarem a diferents col·lectius que estan lluitant per resoldre algun conflicte mediambiental, hem entrevistat a en Joan Sallent del grup Frikifonts de Centelles, famílies que s’organitzen per descobrir fonts, recuperar espais i a fer-ne un manteniment. Podeu conèixer les 34 fonts que han localitzat, marcades en diferents colors segons el seu estat, a: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1d3hVc45JN2DdjWn32fJG30rQAR6GBi7v&shorturl=1&ll=41.78649879435905%2C2.218555836816396&z=13

A “Les sòcies parlen” hem entrevistat a en Marc Pérez, un espai destinat a conversar amb diferents persones sòcies de l’entitat que ens explicaran la seva experiència en relació al Grup de Defensa del Ter.

Seguim amb “De xifra en xifra s’omple la pica” i amb “Traiem-ne l’aigua clara” on parlarem de les aportacions i dubtes que ens facin les oients.

Finalment una cançó vinculada amb la natura servirà per finalitzar el programa.

Recupera el programa a: https://www.radiomanlleu.cat/podcasts/detail/Lhora-del-Ter