Final de temporada a l’Embarcador

Benvolguts/des,

Una temporada més la gent està gaudint d’un espai preciós, fresc i amè al costat del riu Ter, a Manlleu. Amb servei de piragües, programació cultural i servei de terrassa. Aquest any però, l’Embarcador del Ter és, més que mai, un espai transformador.

L’evolució de l’Embarcador ens ha conduït a oferir una sèrie de productes conscients i en coherència amb els principis del Grup de Defensa del Ter. Així la major part de productes que s’hi poden trobar són d’origen ecològic, pròxims, artesans o de comerç just.

Aquesta és una aposta pels productors ecològics i per un territori equilibrat i que respecta el medi ambient i les persones.

Hem conegut de primera mà la majoria de productors i així assegurem condicions de dignitat per tots els treballadors implicats en la cadena de producció; escurçant al màxim els intermediaris i les distàncies recorregudes pels productes.

També volem donar les gràcies a tots aquells que amb el vostre suport i col·laboració feu possible aquest somni d’estiu!

Per tot això volem celebrar amb tothom la cloenda d’aquesta temporada tant especial a l’Embarcador.
Aquest diumenge 13 de setembre a partir de les 19h farem amb una butifarrada popular i ecològica (amb porc ecològic de la Vall d’en Bas) i una mica de xerinol·la i paral·lelament una mica de xerinola:

19.00h- Actuació de KARMELES (folk dispers)
20.30h- Actuació de MICROCLIMA TROPICAL (folk tropical)

Hi esteu tots convidats!!!

Atentament,

Grup de Defensa del Ter