Mobilització antinuclear i en solidaritat amb el poble de Japó

Dijous 17 de març de 2011, a les 17.00 al consulat de Japó i a les 18.30 a la plaça Sant Jaume

La magnitud de la catàstrofe esdevinguda al Japó i la situació actual en què es troben les centrals nuclears i els nous projectes a l’estat i Catalunya ens han portat a convocar de forma urgent una mobilització contra l’energia nuclear, en record de les víctimes i en solidaritat amb la població afectada.

Considerem molt important que el proper dijous 17, sis dies desprès del tsunami, es realitzin aquest actes a Barcelona:

En solidaritat amb el poble japonès i en record de les milers de víctimes del terratrèmol i tsunami del dia 11, es farà el lliurament d’una corona de flors blanques (símbol de dol al Japó) al Cònsul a Barcelona.

17:00 h. Consulat del Japó a Barcelona

Av. Diagonal 540

Per un canvi radical en el model energètic, un decreixement del consum i per l’abandonament de l’energia nuclear i de les energies fòssils. No ens podem permetre el risc d’un accident nuclear. No podem seguir provocant el Canvi Climàtic. Per una Catalunya 100% renovable

Concentració a les 18.30 hores a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, per denunciar els perills que malauradament de nou s’han repetit en aquest cas al Japó.

Convoquen:

Ecologistes en Acció de Catalunya, REPSOL Mata, Entrepobles, Xarxa de l’Observatori del Deute en la Globalització, Recerca i Decreixement, Entesa del Decreixement, Jóvens de les Terres de l’Ebre, Col·lectiu Anticementeri Nuclear de Barcelona, Attac, Greenpeace, Fundació Terra, Fundació Nou Horitzons, Enginyeria sense Fronteres, Joves de les Terres de l’Ebre, AVV Can Ricart Ricart, Grup de Defensa del Ter