Consulteu el treball premiat “22 anys del GDT”

El passat dimarts 24 de febrer la Fundació Nous Horitzons va fer acte d’entrega del premi Carme Casas (destinat a premiar projectes de recerca d’estudiants de batxillerat) a la Núria Ballestar, pel seu treball “22 anys del Grup de Defensa del Ter”. Que tal com indicia el títol, és un estudi de la història recent del GDT.

L’acte, realitzat a la sala d’exposicions de Can Puget (Manlleu) va comptar amb la presència del regidor de cultura de l’ajuntament de Manlleu, el sr. Àlex Garrido; el diputat del Parlament Jaume Bosch (ICV) i com a membre del jurat, l’Anna Rovira (de Joves d’Esquerra Verda).

Durant l’acte d’entrega del premi (dotat amb 500€ per la premiada i 500€ per l’institut de batxillerat Pous i Argila de Manlleu) es va destacar tant la qualitat del treball com també l’àmbit d’estudi; remarcant la importància del sector associatiu i l’ecològic per a conformar una societat més justa.

Des del Grup de Defensa del Ter volem felicitar l’autora, tant per la seva tasca acadèmica com personal dins del grup.

A ella també cal agrair-li, la possibilitat de consultar íntegrament el seu treball:

<a href=”https://sites.google.com/site/gdter2/home/22%20anys%20del%20GDT_%20N%C3%BAria%20Ballestar_TREBALL%20DE%20RECERCA%20GDT.pdf?attredirects=0&d=1″ target=”_blank”>22 anys del Grup de Defensa del Ter</a> (autora: Núria Ballestar)

Felicitats i gràcies, Núria!